شنبه 16 آذر 1398
  • حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای پسران سمنان در یادواره شهدای روحانی شهر سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ، یادواره شهدای روحانی شهرستان سمنان در گلزار شهدای امام زاده یحیی (ع) با حضور  اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای پسران سمنان برگزار شد.

حجت الاسلام ثمره‌ ای از مدرسان حوزه علمیه در این مراسم ، برگزاری محفل شهدا را عهد و پیمانی دوباره با شهدا دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران و امنیت ، حاصل ایثارگری‌ها و خون شهیدان است که باید قدردان آن باشیم.

شایان ذکر است استان سمنان سه هزار شهید را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب و نظام کرده است که از این تعداد 433 شهید مربوط به شهرستان سمنان هستند و از مجموع کل تعداد شهیدان استان سمنان 110 شهید از جامعه و قشر طلبه و روحانی بوده‌اند که شربت شیرین شهادت را به جان دل نوشیده‌اند.