دوشنبه 20 اردیبهشت 1400
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در پی درگذشت دانشجو خدیجه گلپایگانی

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در پیامی، درگذشت خدیجه گلپایگانی دانشجوی مقطع کاردانی رشته فناوری اطلاعات دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است؛

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه تأسف برانگیز و جانسوز درگذشت  مرحومه خدیجه گلپایگانی دانشجوی با اخلاق؛ گرانقدر؛ پرتلاش و متعهد دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود موجب تألم و تأثر دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گردید.

اینجانب از طرف خود و سایر اعضای هیأت رئیسه دانشگاه ضمن عرض تسلیت به آن خانواده محترم، از خداوند منان برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن دانشجوی سفر کرده غفران و رحمت واسعه الهی مسألت دارم.

مرحومه خدیجه گلپایگانی دانشجوی مقطع  کاردانی رشته فناوری اطلاعات در دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود بود که روز یکشنبه جان باخت.

روحش شاد و قرین رحمت الهی باد انشالله