دوشنبه 4 مرداد 1400
  • پیام تبریک ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان به مناسبت فرا رسیدن عید قربان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، فرا رسیدن عید سعید قربان را به تمامی مسلمانان به ویژه دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، متن پیام دکتر رضا نقدی به شرح ذیل است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

لبیک اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک لبیک، انّ الحمد و النعمة لک و المک، لا شریک لک لبیک.

عید قربان پرشکوه ترین ایثار و زیبا ترین جلوه تعبد در برابر خالق یکتا و یادآور خاطره‌ی جاودانه بندگی ابراهیم و اسماعیل (ع) است.

عید قربان پاک‌ترین عیدها، عید سرسپردگی و بندگی و عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است. عید قربان عید نزدیک شدن دل‌هایی است که به قرب الهی رسیده‌اند. عید قربان عید بر آمدن روزی نو و انسانی نو است و از آن رو عید نامیده شده که بندگان را از تعلقات رهانیده و مهیای عروج می‌سازد.

روز نهم ذی الحجه، روز پر فضیلت و معنوی عرفه و روز دهم ذی الحجه عید سعید قربان را به عموم مسلمانان ملت شریف و مسلمان ایران و مخصوصا مردم شریف و گرانمایه استان سمنان تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان خواهانم تا در این روز فرخنده به همه مسلمانان در جوار قرب خود جایگاهی شایسته عنایت فرماید.

ارادتمند .. دکتر رضا نقدی

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان