در حال بارگذاری ...
جمعه 7 آذر 1404

برگزاری یادواره شهید گمنام و بزرگداشت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده ملی مهارت دختران شاهرود

به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) و با میزبانی از پیکر مطهر شهید گمنام، مراسمی باشکوه در دانشکده ملی مهارت دختران شاهرود برگزار شد.

 این مراسم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عباس امینی، امام‌جمعه شاهرود؛ مهندس مظاهر خیرخواهان، سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان سمنان و هیئت رئیسه دانشگاه؛ مسئولین استانی و شهرستانی؛ خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران؛ همکاران، اساتید و دانشجویان همراه بود.

تاکید بر زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا

مهندس مظاهر خیرخواهان در این مراسم با خیرمقدم به حاضرین، بر اهمیت حفظ یاد و نام شهدا و ترویج ارزش‌های اسلامی تأکید کرد و گفت: «برگزاری چنین آیین‌هایی فرصتی است تا یاد و خاطره شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت در دل نسل جوان زنده بماند. شهدا با فداکاری خود، امنیت و آرامش امروز ما را رقم زده‌اند و وظیفه ماست این مسیر را ادامه دهیم.

وی افزود: شهیدان گمنام نماد شجاعت، ایمان و مقاومت هستند و حضور آن‌ها در دانشگاه‌ها به‌ویژه میان دانشجویان، انگیزه‌ای برای شناخت ارزش‌های اخلاقی و دینی ایجاد می‌کند.

سرپرست دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، تأکید کرد: شهدا مشعل‌های فروزانی هستند که مسیر حرکت جامعه را روشن کرده و امنیت، استقلال و عزت امروز کشور مرهون ایثار آنان است.

وی همچنین با اشاره به نقش دانشگاه ملی مهارت در تربیت نیروی متخصص و کارآمد اظهار داشت: دانشگاه ملی مهارت ادامه‌دهنده راه شهدا در عرصه سازندگی و پیشرفت کشور است و امروز وظیفه ماست این مسیر را با علم، مهارت و تعهد تکمیل کنیم.

فضای معنوی مراسم با حضور پیکر مطهر شهید گمنام

پیکر مطهر شهید گمنام به‌عنوان مهمان ویژه مراسم وارد محوطه دانشکده شد و با استقبال گرم مهمانان، دانشجویان، همکاران، اساتید و خانواده‌های معظم شهدا مواجه گردید. حاضرین با احترام و اشک شوق، گرداگرد تابوت شهید حلقه زدند و لحظاتی سرشار از معنویت و همبستگی شکل گرفت.

در ادامه، کربلایی علی‌اکبر نظری با نوای دل‌نشین خود حال‌وهوایی معنوی و حزن‌آلود به مراسم بخشید. همچنین، روایت‌گری دفاع مقدس توسط جناب آقای محمدرضا قاسمی، رشادت‌ها و خاطرات دوران ایثارگری را برای دانشجویان و میهمانان بازگو کرد و مفاهیم فداکاری و مقاومت را در دل نسل جوان زنده ساخت.

حیات شهدا در جامعه جاری است و مسیر عزت ملت را روشن می‌کند

حجت‌الاسلام عباس امینی، امام‌جمعه شاهرود، با اشاره به آیات قرآن درباره حیات شهدا اظهار داشت: «شهدا بر اساس وعده الهی زنده‌اند و آثار حیات آنان در زندگی امروز ملت ایران نمایان است و مکتب و مرامشان همچنان الهام‌بخش مقاومت و استقلال کشور است.

وی با بیان اینکه روح و پیام شهدا همانند سیره و اندیشه اهل‌بیت در جامعه جاری است، افزود: دفن شهید گمنام در این دانشکده اقدامی فرهنگی و معنوی است که می‌تواند نسل جوان را با ارزش‌های ایثار و مقاومت پیوند دهد.

امینی همچنین تأکید کرد: استقلال، عزت و آزادگی امروز کشور ثمره فداکاری شهداست و ایستادگی ملت ایران در برابر قدرت‌های غربی مرهون جانفشانی رزمندگانی است که با روحیه فاطمی و علوی به میدان رفتند.